Για 8 άτομα ()
1. Μουσκεύετε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με κρύο νερό για 15 λεπτά να μαλακώσουν. Ρίχνετε το 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος, την ζάχαρη και τη μαστίχα σε μια κατσαρόλα και την τοποθετείτε σε μέτρια θερμοκρασία. Μόλις βράσουν αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτετε τα φύλλα ζελατίνης που πρώτα έχετε στύψει καλά με τα χέρια σας. Ανακατεύετε καλά με έναν αυγοδάρτη μέχρι να διαλυθούν τελείως οι ζελατίνες.
2. Σε ένα μπολ βάζετε το γιαούρτι και προσθέτετε το μείγμα με την κρέμα γάλακτος και τις ζελατίνες. Ανακατεύετε καλά με τον αυγοδάρτη μέχρι να έχετε ένα λείο μείγμα. Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και τη χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να πάρετε μια παχύρρευστη σαντιγί.
3. Διπλώνετε τη σαντιγί στο μείγμα του γιαουρτιού με απαλές κινήσεις. Μοιράζετε το μείγμα σε 8 ποτήρια. Βάζετε τα ποτήρια στο ψυγείο για 2 ώρες.
4. Βγάζετε τα ποτήρια από το ψυγείο γαρνίρετε με τα σταφύλια και τα σπασμένα μπισκότα και σερβίρετε.
Μπορείτε να το σερβίρετε και με γλυκό του κουταλιού σταφύλι.