Για 8 άτομα ()
1. Βράζετε το γάλα με τη ζάχαρη, προσθέτετε σιγά σιγά το σιμιγδάλι και ανακατεύετε με τον αυγοδάρτη μέχρι να πήζει η κρέμα. Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, αφήνετε τη θερμοκρασία να πέσει και προσθέτετε ένα - ένα τα αυγά.
2. Απλώνετε σε μια επιφάνεια εργασίας 1 φύλλο και το βουτυρώνετε καλά με τη βοήθεια ενός πινέλου. Τοποθετείτε στην άκρη του φύλλου λίγη από τη γέμιση και τυλίγετε το φύλλο σε ρολό. Στη συνέχεια τυλίγετε το ρολό σε σπείρα και τοποθετείτε την μπουγάτσα σε ένα ταψί που έχετε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί. Συνεχίζετε την ίδια διαδικασία και με τα υπόλοιπα φύλλα.
3 Ψήνετε τις μπουγάτσες σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά. Τις βγάζετε από τον φούρνο και τις αφήνετε 5 λεπτά να κρυώσουν. Πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη και κανέλα και τις σερβίρετε ζεστές.
Μπορείτε αν αρωματίσετε την κρέμα με λίγο ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού.