Για 10 άτομα ()
1. Σε ένα παγωμένο μεταλλικό μπολ ή στον κάδο του μίξερ τον οποίο έχετε βάλει πριν στο ψυγείο ρίχνετε την κρέμα γάλακτος μαζί με την ζάχαρη. Χτυπάτε με το μίξερ χειρός σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αρχίσει να «δένει» η σαντιγί και να σχηματίζει μικρές κορυφούλες. Τότε ρίχνετε μέσα το γιαούρτι και με μια σπάτουλα ανακατεύετε απαλά για να ομογενοποιηθεί με την σαντιγί. Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για 20 λεπτά.
2. Παίρνετε ένα παραλληλόγραμμο ταψί και στρώνετε την βάση του με τα μπισκότα. Αδειάζετε από πάνω το μικρό μίγμα από το σαντιγί και το γιαούρτι και στρώνετε με μια σπάτουλα. Καλύπτετε όλη την επιφάνεια με μπισκότα και τελειώνετε με μια ακόμα στρώση γιαουρτοσαντιγί.
3. Βάζετε στην κατάψυξη για 40 λεπτά τουλάχιστον να παγώσει καλά. Κόβετε σε κομμάτια γαρνίρετε με την κομπόστα ροδάκινο ή βερίκοκο και σερβίρετε αμέσως.
Μην βουτήξετε τα μπισκότα σε γάλα ή λικέρ διότι θα μουλιάσουν και δεν θα μείνουν τραγανά. Επίσης το συγκεκριμένο γλυκό ταιριάζει πολύ με γλυκό κουταλιού βύσσινο.