Για 8 άτομα ()
1. Σε μια κατσαρόλα με νερό βράζετε το ζαχαρούχο γάλα, μέσα στη συσκευασία του, για περίπου για 2 ώρες μέχρι να γίνει καραμέλα.
2. Ρίχνετε τη φυτική σαντιγί στον κάδο του μίξερ και τη χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει και τη βάζετε σε ένα κορνέ με μύτη αστέρι και το τοποθετείτε στο ψυγείο.
3. Λιώνετε τις μπανάνες με ένα πιρούνι σε ένα μπολ, προσθέτετε την καραμέλα και το γάλα και τα χτυπάτε πολύ καλά με το μίξερ χειρός. Αδειάζετε το μείγμα σε ένα μεταλλικό μπολ και το βάζετε στην κατάψυξη για 4 ώρες.
4. Βγάζετε το παγωτό από το ψυγείο. Μοιράζετε σε 10 βαζάκια ή ποτήρια τα τριμμένα μπισκότα, βάζετε λίγες φέτες μπανάνας. Απλώνετε στην επιφάνεια το παγωτό μπανάνα και γεμίζετε τα βαζάκια με ροζέτες από τη σαντιγί. Πασπαλίζετε με λίγο κακάο, γαρνίρετε με φέτες μπανάνας και σερβίρετε.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μπισκότα κανέλας ή βουτύρου.