Logo

pogoto-moka top

Το κλασσικό και αγαπημένο παγωτό της μαμάς μου και μια απόλυτα επιτυχημένη συνταγή

ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ MOKA

pogoto-moka top

Το κλασσικό και αγαπημένο παγωτό της μαμάς μου και μια απόλυτα επιτυχημένη συνταγή

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 0 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
8 ώρ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 10€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 6 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Διαλύετε τον στιγμιαίο καφέ στο ζεστό νερό και το αφήνετε να κρυώσει. Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ τη φυτική σαντιγί και την χτυπάτε να αφρατέψει και να διπλασιαστεί σε όγκο για 5 λεπτά. Προσθέτετε το εβαπορέ, το ζαχαρούχο και συνεχίζετε το χτύπημα για ακόμα 5 λεπτά. Προσθέτετε και τον καφέ και χτυπάτε για ακόμα 3 λεπτά να ομογενοποιηθούν τα υλικά.


2. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μεγάλο μεταλλικό μπολ και το βάζετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες. Σερβίρετε το παγωτό σε χωνάκια ή σε μπολ πασπαλισμένο με κόκκους καφέ.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Μπορείτε να βάλετε στο παγωτό και στιγμιαίο καφέ εσπρέσσο.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template