Για 4 άτομα ()
1. Καθαρίζετε τα μήλα και με το ειδικό εργαλείο αφαιρείτε τα κουκούτσια. Τα αλείφετε με χυμό λεμονιού για να διατηρήσουν το χρώμα τους.
2. Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε τη στέβια, το νερό, την κανέλα και τα γαρίφαλα και τα βάζετε να βράσουν σε μέτρια θερμοκρασία Μόλις πάρουν βράση προσθέτετε τα μήλα. Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και τα αφήνετε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν αρκετά.
3. Αφαιρείτε τα μήλα με μια τρυπητή κουτάλα και αφήνετε το σιρόπι να βράσει μέχρι να δέσει. Στην συνέχεια αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε τα μήλα.
4. Χτυπάτε την φυτική σαντιγί με τη στέβια μέχρι να αφρατέψει. Μεταφέρετε την σαντιγί σε ένα κορνέ με μύτη αστέρι.
5. Σερβίρετε τα μήλα κρύα γεμίζοντάς τα με τη σαντιγί και γαρνίροντας με τα γκρανμπερις.
Για περισσότερο άρωμα μπορείτε να προσθέσετε δύο κλωναράκια αρμπαρόριζα στο σιρόπι.