Για 2 Δωδεκάδες ()
1. Ρίχνετε τη μαγιά σε ένα μπολ και τη διαλύετε στο χλιαρό γάλα, προσθέτετε το νερό χλιαρό, το ελαιόλαδο και το αλάτι. Ανακατεύετε και ρίχνετε σιγά σιγά το αλεύρι. Δουλεύετε το μείγμα να γίνει ένα μαλακό ζυμάρι. Το σκεπάζετε και το αφήνετε για 20', ώστε να διπλασιαστεί σε όγκο.
2. Ετοιμάζετε τη γέμιση: αδειάζετε όλα τα χορταρικά σε ένα μπολ. Τα πασπαλίζετε με λίγο αλάτι και τα δουλεύετε πιέζοντάς τα με τα χέρια σας, για να μαραθούν. Τα σοτάρετε σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο για 5'. Προσθέτετε λίγο πιπέρι και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει. Στο τέλος προσθέτετε και λίγο αλεύρι να τραβήξει τα υγρά.
3. Βρέχετε τα χέρια σας με κρύο νερό και παίρνετε ένα κομμάτι ζύμης στο μέγεθος ενός ροδάκινου. Ανοίγετε στο κέντρο μια λακκούβα και βάζετε μια κουταλιά γέμιση. Βρέχετε ξανά τα χέρια και τραβάτε τη ζύμη προς το κέντρο σαν πουγκί έτσι ώστε να κλείσει μέσα τη γέμιση. Πλάθετε σε μπάλα.
4. Ζεσταίνετε 1/2 κουταλιά ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι διαμέτρου 15 εκ. Βάζετε στο κέντρο του την μπάλα της ζύμης και την πατάτε ελαφρά με την παλάμη σας. Βρέχετε τα χέρια και αρχίζετε να πιέζετε απαλά (σαν να ζυμώνουμε)το ζυμάρι από το κέντρο προς την περιφέρεια του τηγανιού, μέχρι να απλώσει η πίτα.
5. Μόλις ροδίσει από τη μία πλευρά, την γυρίζετε από την άλλη και την αφήνετε να ψηθεί. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με την υπόλοιπη ζύμη.
Μην προσθέσετε στην γέμιση φέτα ή τυρί με οξύτητα διότι θα σας τρυπήσει το ζυμάρι