Για 4 άτομα ()
1. Κόβουμε την προβατίνα σε κομμάτια την βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά, τη μουσταρδα BRAVA το αλάτι, το ηλιέλαιο και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά με το χέρι μας κάνοντας ένα ελαφρύ «μασάζ» στο κρέας.
2. Το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 12 ώρες.
3. Στη συνέχεια το περνάμε σε ανοξείδωτες σούβλες και το τοποθετούμε στη ψησταριά κοντά στα κάρβουνα τα οποία όμως φροντίζουμε να μην είναι ακριβώς από κάτω αλλά στο πλάι, ώστε να δώσουμε χρόνο στο κοντοσούβλι να ψηθεί χωρίς να μας καεί.
4. Αν ψήσουμε το κοντοσούβλι στο φούρνο φροντίζουμε να το βάλουμε σε ένα ταψί στο κέντρο του φούρνου στους 180 C στον αέρα στα 30 λεπτά.
5. Μετά τα 30 λεπτά το γυρίζουμε ώστε να ψηθεί και από την κάτω μεριά και το αφήνουμε για άλλα 20 λεπτά.
6. Το βγάζουμε από το φούρνο ή από την ψησταριά το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 6-7 λεπτά πριν το σερβίρουμε.
Εάν το θέλετε πιο πικάντικο χρησιμοποιείστε μια καυτερή μουστάρδα και προσθέστε και πάπρικα καπνιστή και καυτερή από 1 κουτ. γλ.