Για 4 άτομα ()
1. Λιώνετε τη στάκα σε αντικολλητικό σκεύος σε πολλή χαμηλή θερμοκρασία. Όταν λιώσει τελείως, αρχίζετε να την ανακατεύετε συνεχώς, αλλά πολύ αργά, με ξύλινη κουτάλα. Προσθέτετε το αλάτι και στη συνέχεια σταδιακά το αλεύρι. Μόλις αρχίσει το αλεύρι να πήζει , ρίχνετε σχεδόν αμέσως λίγο νεράκι και να δουλεύετε συνέχεια με ξύλινη κουτάλα ώστε να αρχίσει να η στάκα και να αραιώνει.
2. Συνεχίζετε να ανακατεύετε σιγά σιγά, καθώς αρχίζει να βράζει, έτσι ώστε να ξεχωρίσει το βούτυρο από τη στάκα. Ανακατεύετε για 4’ και σπάτε τα αυγά μέσα ολόκληρα.
3. Το τηγανίζετε για 2 λεπτά μόνο, έτσι ώστε να μην σφίξει ο κρόκος.
4. Σερβίρετε με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.