Για 4 άτομα ()
1. Χτυπάτε σε ένα μπολ με τον αυγογδάρτη τα αυγά με το γάλα, το γιαούρτι, λίγο αλάτι και ελάχιστο πιπέρι.
2. Σοτάρετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με το ελαιόλαδο AEOLION, τα μανιτάρια μαζί με το κέιλ για 4-5 λεπτά μέχρι να μαραθούν ελαφρώς.
3. Τα αδειάζετε μέσα στην ομελέτα , προσθέτετε λίγο ακόμα αλάτι και το λαδωτήρι. Ανακατεύετε και αδειάζετε το μίγμα σε ένα βαθύ πυρίμαχο σκεύος. Ψήνετε στους 180ο C για 40-45 λεπτά.
4. Σερβίρετε την ομελέτα ζεστή ή σε θερμοκρασία δωματίου.
Αν θέλετε, μπορείτε να φτιάξετε την ομελέτα και με τυρί φέτα.