alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

omeleta me keil top 15 11 2017

Εξαιρετική πρόταση για μια ελαφριά και πολύ υγιεινή ομελέτα γεμάτη αντιοξειδωτικά και νοστιμιά. Ιδανική ακόμα και για αρχάριους!!

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΚΕΙΛ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ AEOLION

omeleta me keil top 15 11 2017

Εξαιρετική πρόταση για μια ελαφριά και πολύ υγιεινή ομελέτα γεμάτη αντιοξειδωτικά και νοστιμιά. Ιδανική ακόμα και για αρχάριους!!

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 45 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 8€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 6 αυγά
  • 2 κουτ. σουπ. γιαούρτι
  • 1 κουτ. σουπ. γάλα
  • 1/2 φλιτζάνι λαδoτήρι Μυτιλήνης
  • 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένα μανιτάρια
  • 1 φλιτζάνι κέιλ ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο AEOLION
  • αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Χτυπάτε σε ένα μπολ με τον αυγογδάρτη τα αυγά με το γάλα, το γιαούρτι, λίγο αλάτι και ελάχιστο πιπέρι.


2. Σοτάρετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με το ελαιόλαδο AEOLION, τα μανιτάρια μαζί με το κέιλ για 4-5 λεπτά μέχρι να μαραθούν ελαφρώς.


3. Τα αδειάζετε μέσα στην ομελέτα , προσθέτετε λίγο ακόμα αλάτι και το λαδωτήρι. Ανακατεύετε και αδειάζετε το μίγμα σε ένα βαθύ πυρίμαχο σκεύος. Ψήνετε στους 180ο C για 40-45 λεπτά.


4. Σερβίρετε την ομελέτα ζεστή ή σε θερμοκρασία δωματίου.

ΧΡΗΣΙΜΟ


Αν θέλετε, μπορείτε να φτιάξετε την ομελέτα και με τυρί φέτα.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face