Για 4 άτομα ()
1. Χτυπάτε σε ένα φαρδύ μπολ τα αυγά με να πιρούνι και προσθέτετε το γάλα και την κανέλα. Στη συνέχεια προσθέτετε 2 – κουταλάκια του γλυκού ΜΕΛΙ ANAX SUPERFOODS (μπορείτε να διαλέξετε μέσα από την ποικιλία συνδυασμών θυμαρίσιου νησιώτικου μελιού με αρώνια μπέρι μαστίχα Χίου, κανέλα Κεϋλάνης ,κρανμπερι, Γκότσι-μπέρι, , ιπποφαές).
2. Βουτάτε μέσα τις αυγοφέτες για ένα λεπτό και τις τηγανίζετε σε πολύ ζεστό βούτυρο για 2-3 λεπτά να ροδίσουν.
3. Τις αραδιάζετε σε ένα πιάτο, περιχύνετε με ΜΕΛΙ ANAX SUPERFOODS και συνοδεύετε με φρούτα του δάσους και προαιρετικά ξηρούς καρπούς.
Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γάλα καρύδας ή σόγιας.