Για 10 άτομα ()
1. Για τη γέμιση, ανακατεύετε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα με την πιπεριά που έχετε βράσει και ψιλοκόψει, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και το ελαιόλαδο. Προσθέτετε λίγο αλάτι και αφήνετε το μίγμα τυριού στην άκρη.
2. Τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ τα χτυπημένα αυγά, το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι και τα ανακατεύετε πολύ καλά με αυγοδάρτη. Βάζετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και ρίχνετε λίγο από το μίγμα των αυγών έτσι ώστε να φτιάξετε μία -μία, 10-12 λεπτές ομελετίτσες. Τις μεταφέρετε με σπάτουλα σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας, την μια επάνω στην άλλη.
3. Για το στήσιμο της ομελέτας τούρτας, τοποθετείτε την πρώτη ομελέτα σε μια στρογγυλή και μεγάλη πιατέλα. Από πάνω βάζετε δυο κουταλιές της σούπας γέμιση τυριού και στρώνετε τη γέμιση σαν να απλώνετε σαντιγί σε τούρτα με την πίσω πλευρά ενός κουταλιού ή με σπάτουλα.
4. Ακουμπάτε πάνω από το μείγμα τυριού μια άλλη ομελέτα και συνεχίζετε να απλώνετε εναλλάξ το μίγμα τυριού ανάμεσα στις λεπτές ομελέτες, τελειώνοντας με ομελέτα. Κόβετε σε τρίγωνα κομμάτια και σερβίρετε ζεστή.
Aπό το βιβλίο "Μαγείρισσα Πρώτων Βοηθειών"
Φωτογραφία:Τίνα Webb
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τυρί κατίκι αναμεμιγμένο με λίγο στραγγιστό γιαούρτι αντί για τυρί κρέμα, όπως επίσης μπορείτε να έχετε ετοιμάσει τις ομελέτες από πριν και φτιάχνετε την τούρτα ομελέτα την τελευταία στιγμή.