Για 4 άτομα ()
1. Σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει. Στύβετε λίγο με το χέρι σας τις ντομάτες να φύγουν τα πολλά σπόρια και τα υγρά. Τις τρίβετε στον τρίφτη και τις προσθέτετε στο κρεμμύδι. Αφήνετε τις ντομάτες να βράσουν και να απορροφήσουν τα υγρά τους, περίπου 10 λεπτά.
2. Σε ένα μπολ σπάτε τα αυγά και τα χτυπάτε ελαφρώς με ένα πιρούνι. Ρίχνετε τα αυγά στην κατσαρόλα με τις ντομάτες και ανακατεύετε συνεχώς σχηματίζοντας «οχτάρια» με μια ξύλινη κουτάλα. Βγάζετε την κατσαρόλα από την φωτιά πριν στεγνώσει το φαγητό εντελώς από τα υγρά.
Μπορείτε αν θέλετε πιο ελαφριά γεύση στο φαγητό σας να παραλείψετε το κρεμμύδι. Αν θέλετε πιο πλούσια γεύση τρίψτε από πάνω λίγη φέτα.