Για 4 άτομα ()
1. Χτυπάτε με το σύρμα, σε μπολ, τα αυγά, να αφρατέψουν. Προσθέτετε το αλεύρι, το τυρί, το δυόσμο, αλάτι και πιπέρι και χτυπάτε το μείγμα με το πιρούνι, να ενωθούν καλά τα υλικά μεταξύ τους.
2. Ζεσταίνετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι, 1 κ.σ. ελαιόλαδο ελαιόλαδο. Ρίχνετε 1 φλιτζάνι από το μείγμα των αυγών στο τηγάνι και το σκεπάζετε. Ψήνετε την ομελέτα 3 λεπτά από τη μια πλευρά και, μόλις κάνει κρούστα, την γυρίζετε να ψηθεί και από την άλλη, για άλλα 3 λεπτά.
3. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία, ετοιμάζοντας όσες σας βγάλει το μείγμα. Διπλώνετε τις ομελέτες στη μέση, τις πασπαλίζετε με το δυόσμο και σερβίρετε με το φρυγανισμένο ψωμί
Δοκιμάστε το και με διάφορα μυρωδικά, όπως άνηθο και βασιλικό.