Για 4 άτομα ()
1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και το βούτυρο και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει. Προσθέτετε τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και τα σοτάρετε για 3 – 4 λεπτά. Σβήνετε με το κρασί και συνεχίζετε το μαγείρεμα για ακόμα 10 λεπτά. Τέλος προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και την κρέμα γάλακτος.
2. Αδειάζετε τα μανιτάρια σε 4 ατομικά πυρίμαχα σκεύη για σαγανάκι και σχηματίζετε με ένα κουτάλι στο κέντρο τους ένα κενό. Σπάτε τα αυγά και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 4 λεπτά. Αποσύρετε από το φούρνο και σερβίρετε.
Μπορείτε να φτιάξετε το σαγανάκι και στο τηγάνι.