Για 12 άτομα ()
1. Καρφώνετε στα 10 κρεμμυδάκια από ένα γαρίφαλο. Τοποθετείτε όλα τα κρεμμυδάκια σε ένα πυρέξ το οποίο έχετε περάσει με άφθονο βούτυρο, με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω.
2. Τα περιχύνετε με τον ζωμό και το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 1 ώρα και 20 λεπτά.
3. Τα βγάζετε από τον φούρνο πασπαλίζετε με την ζάχαρη, τα περιχύνετε με το μέλι και τοποθετείτε ξανά στο φούρνο το πυρέξ. Ψήνετε στο γκρίλ για 15 - 20 λεπτά. Σερβίρετε τα κρεμμυδάκια ζεστά μαζί με την γαλοπούλα.
Μπορείτε αν θέλετε να γλασάρετε με λίγο πετιμέζι αντί για ζάχαρη και μέλι.