Οι πατάτες αυτές αρχικά φαίνονται πολύ ζουμερές, αλλά μαγειρεύονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε στο τέλος γίνονται τραγανές. Τη διαφορά φυσικά την κάνει το κονιάκ αλλά και το αρωματικό δεντρολίβανο
ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
Οι πατάτες αυτές αρχικά φαίνονται πολύ ζουμερές, αλλά μαγειρεύονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε στο τέλος γίνονται τραγανές. Τη διαφορά φυσικά την κάνει το κονιάκ αλλά και το αρωματικό δεντρολίβανο
Χρόνος προετοιμασίας:
10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος:
50 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Καθαρίζετε τις πατάτες, τι πλένετε και τις κόβετε σε μέτρια κομμάτια. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνετε τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το κονιάκ, το σκόρδο, το δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι.
2. Προσθέτετε τις πατάτες και ανακατεύετε πολύ καλά με τα χέρια μας. Τις βάζετε σε σακούλα ψησίματος φούρνου και κλείνετε καλά. Ψήνετε στο κέντρο του φούρνου στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά. Σερβίρονται ζεστές.
ΧΡΗΣΙΜΟ
Αν θέλετε προσθέστε μερικά καρότα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΧΟΛΙΑ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.