Για 4 άτομα ()
1. Πλένετε καλά την κολοκύθα και τη στεγνώνετε. Με ένα κοφτερό μαχαίρι την κόβετε στη μέση. Με τη βοήθεια ενός μεγάλου κουταλιού αφαιρείτε τους σπόρους. Στη συνέχεια την ξεφλουδίζετε και την κόβετε σε φέτες πάχους 2 ½ εκατοστών.
2. Παίρνετε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα και στο κέντρο της τοποθετείτε τις φέτες της κολοκύθας. Περιχύνετε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με το αλάτι και τα υπόλοιπα μπαχαρικά και την καστανή ζάχαρη και την τρίβετε να απλωθούν ομοιόμορφα στην επιφάνειά της τα καρυκεύματα. Τυλίγετε σφιχτά την λαδόκολλα και την κλείνετε με ένα κομμάτι σπάγκο.
3. Τοποθετείτε την λαδόκολλα με την κολοκύθα σε ένα ταψί και ψήνετε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς για 20 - 25 λεπτά. Αποσύρετε από το φούρνο, αφήνετε την κολοκύθα να σταθεί για 5 λεπτά, ανοίγετε τη λαδόκολλα και σερβίρετε.
Μπορείτε να φτιάξετε την ίδια συνταγή και με πράσινη κολοκύθα ή γλυκοπατάτες.