
Ιδιαίτερη σε γεύση και υφή σαλάτα-αλοιφή , που κερδίζει με την μία τον ουρανίσκο των μερακλήδων που θέλουν να συνοδέψουν το τσίπουρο ή το ούζο τους με ένα ιδιαίτερο μεζέ!
ΡΕΓΓΟΣΑΛΑΤΑ

Ιδιαίτερη σε γεύση και υφή σαλάτα-αλοιφή , που κερδίζει με την μία τον ουρανίσκο των μερακλήδων που θέλουν να συνοδέψουν το τσίπουρο ή το ούζο τους με ένα ιδιαίτερο μεζέ!
Χρόνος προετοιμασίας:
7 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος:
12 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
1 ώρ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ψήνετε την ρέγκα στον φούρνο για 12 λεπτά , ίσα να καψαλιστεί.
2. Την καθαρίζετε από το δέρμα και τα κόκκαλα.
3. Την βάζετε στο μπλέντερ ή στο μούλτι και αρχίζετε σταδιακά να προσθέτετε όλα τα άλλα υλικά εκτός της γαλέτας που την βάζουμε στο τέλος για να ελέγξουμε την πυκνότητα, που εμείς θέλουμε και το ξύσμα λεμονιού.
4. Την αποθηκεύετε σε μπολ και την βάζετε στο ψυγείο. Όσο μένει στο ψυγείο, τόσο σφίγγει.
5. Σερβίρετε με το ξύσμα λεμονιού και ελαιόλαδο.
ΧΡΗΣΙΜΟ
Αν θέλετε πιο «στρογγυλή» και ήπια γεύση στη σαλάτα σας, προσθέστε περισσότερη μαγιονέζα.
ΣΧΟΛΙΑ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.