Για 10 κομμάτια ()
1. Βράζετε τα στήθη από το κοτόπουλο με ένα κομμάτι σέλερι για 40-45 λεπτά.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε μαζί τη μαγιονέζα Dijonnaise mayo BRAVA , το ξινόγαλο, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέστε τους κύβους κοτόπουλου, το σέλερι, την πιπεριά ψιλοκομμένη και τα κρεμμυδάκια και ανακατέψτε απαλά για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
3. Καλύψτε με μεμβράνη και βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
4. Για να σερβίρετε κόψτε τα μπριός στη μέση και γεμίστε τα με την κοτοσαλάτα.
Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε καλαμπόκι για πιο πλούσια γεύση.