Για 4 άτομα ()
1. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε όλα τα λαχανικά μαζί. Σε ένα βάζο που κλείνει καλά ρίχνετε τα υλικά για το ντρέσινγκ και τα χτυπάτε πολύ καλά προθέτοντας δυο σταγόνες ζεστό νερό.
2. Περιχύνετε με αυτό το ντρέσινγκ την σαλάτα και φυτεύετε ανάμεσα στα λαχανικά το μπλε τυρί και το αβοκάντο. Πασπαλίζετε με τα ανθάκια της αποράντζας και σερβίρετε αμέσως.
Αφού μαζέψετε τα ανθάκια της αποράντζας μπορείτε να τα κρατήσετε σε σακουλάκι στο ψυγείο για 3-4 ημέρες χωρίς να τα πλύνετε.