Για 6 άτομα ()
1. Ρίχνετε σε ένα κατσαρολάκι το νερό, το μέλι, την ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Βράζετε ανακατεύοντας με ένα κουτάλι για 2'-3'. Το βάζετε στην άκρη και το αφήνετε να κρυώσει.
2. Βουτάτε 2'-3' το προσούτο μέσα στο μείγμα του μελιού και απλώνετε επάνω σε αντικολλητικό χαρτί κουζίνας. Πασπαλίζετε με την πάπρικα και ψήνετε στους 180 στον αέρα για 15' μέχρι να ροδίσει και να γίνει κριτσανιστό.
3. Βάζετε τα τέσσερα φύλλα το ένα επάνω στο άλλο βουτυρώνοντας μεταξύ τους. Κόβετε τετράγωνα κομμάτια 8χ8 και στο κέντρο βάζετε ένα τετράγωνο κομμάτι καλαθάκι Λήμνου 4x4 και σπάτε από πάνω σε κομμάτια το καραμελωμένο προσούτο. Κλείνετε σε φάκελο σαν πακετάκια φροντίζοντας να κολλήσετε τις άκρες με λίγο νερό ή λίγο αυγό χτυπημένο.
4. Τηγανίζετε σε καυτό λάδι για 6'-7' να ροδίσουν τα πιττάκια. Τα τραβάτε με τρυπητή κουτάλα και τα ακουμπάτε σε λίγο χαρτί κουζίνας. Σερβίρετε πασπαλίζοντας με λίγο σουσάμι, ελάχιστη πάπρικα και μερικές φέτες από το καραμελωμένο προσούτο.
Εναλλακτικά μπορείτε να ψήσετε τα πακετάκια με το τυρί στο φούρνο. Αλείψτε με λίγο χτυπημένο αυγό για να γυαλίσουν και πασπαλίστε με σουσάμι.