Για 8 άτομα ()
1. Ρίχνετε σε ένα μπολ όλα τα τυριά και το γιαούρτι και τα ανακατεύετε πολύ καλά με ένα πιρούνι να ομογενοποιηθούν. Δουλεύετε το μείγμα λίγο και με τα χέρια σας. Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα να σταθεροποιηθεί.
2. Βγάζετε το μείγμα από το ψυγείο και πλάθετε μικρές μπάλες, τις οποίες πιέζετε ελαφρά να πλατύνουν.
3. Σε ένα μπολ ρίχνετε τον άνηθο, τον μαϊντανό και το δυόσμο, σε ένα δεύτερο το μαύρο σουσάμι και το πιπέρι και σε ένα τρίτο το ροζ πιπέρι, το μπούκοβο και το σουσάμι.
4. Πανάρετε με τα τρία μείγματα την πάνω και την κάτω επιφάνεια από τα τυράκια. Μεταφέρετε τα παναρισμένα τυράκια σε μια πιατέλα και σερβίρετε.
Μπορείτε αν θέλετε να μην πανάρετε τα τυράκια, αλλά να τα διατηρήσετε στο ελαιόλαδο καλά κλεισμένα σε ένα βάζο στο ψυγείο.