Για 4 άτομα ()
1. Αλατίζετε και τηγανίζετε τα ψάρια. Τα βάζετε σε μια πιατέλα και φτιάχνετε τη σάλτσα.
2. Βάζετε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο με το νερό και το αλεύρι, σε χαμηλή φωτιά κα ανακατεύετε συνεχώς για να μη σβολιάσει. Προσθέτετε το σκόρδο ψιλοκομμένο, το δενδρολίβανο, αλατοπίπερο, το ξίδι και τη δάφνη. Σιγοβράζετε τη σάλτσα για 5 λεπτά. Αφού δέσει η σάλτσα, την αποσύρετε από τη φωτιά. Όπως είναι ζεστή, περιχύνετε με αυτή τα ψάρια που έχουν κρυώσει.
3. Είναι προτιμότερο να σερβίρονται την επόμενη μέρα γιατί έχουν ποτίσει με τη σάλτσα και είναι νοστιμότερα.
Αν θέλετε αφαιρέστε την δάφνη και μαζί με το ελαιόλαδο προσθέστε μια κουταλιά πετιμέζι.