Για 10 άτομα ()
1. Ετοιμάζετε τη ζύμη ως εξής: σε ένα μπολ αναμειγνύετε την μαγιά με το αλεύρι. Στο κέντρο σχηματίζετε μια λακκούβα και ρίχνετε το αυγό, το ελαιόλαδο, το αλάτι και λίγο χλιαρό νερό. Ζυμώνετε με το χέρι σας μέχρι να πάρετε ένα ζυμάρι ομοιογενές. Το σκεπάζετε και το αφήνετε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει, για μία ώρα περίπου.
2. Βάζετε σε μια κατσαρόλα όλα τα χορταρικά, προσθέτετε το ελαιόλαδο και μισό φλιτζάνι τσαγιού νερό μαζί με λίγο αλάτι. Κλείνετε την κατσαρόλα και αχνίζετε για 10΄ σε δυνατή φωτιά μέχρι να απορροφηθούν όλα τα υγρά. Αρτύζετε τα χορταρικά τα οποία πρέπει να είναι εντελώς στεγνά (χωρίς υγρά) με λίγο πιπέρι και ελάχιστο αλάτι.
3. Τοποθετείτε τη ζύμη σε ελαφρά αλευρώμενη επιφάνεια εργασίας και με τη βοήθεια ενός πλάστη το ανοίγετε σε στρογγυλό ή παραλληλόγραμμο φύλλο πάχους περίπου 1-2 εκ. Το απλώνετε σε ελαφρώς λαδωμένο ταψί, ανάλογου σχήματος ή σε πυρίμαχη πλάκα.
4. Σ' ένα multi βάζετε τη φέτα μαζί με το γιαούρτι, το γάλα και το πιπέρι, δουλεύετε μέχρι να πάρετε μια ελαφριά κρέμα. Ρίχνετε την κρέμα αυτή στη βάση της πίτσας, αραδιάζετε το μείγμα από τα χορταρικά σε ένα λεπτό στρώμα επάνω από το φύλλο της πίτσας ή φτιάχνετε μικρές φωλιές με αυτά. Μοιράζετε παντού τα λουκάνικα και από πάνω σπάστε τα αυγά προσέχοντας να μη διαλύσει ο κρόκος. Βάζετε την πίτσα σε προθερμασμένο φούρνο όπου ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30-35΄.
Αν δεν σας αρέσει η κρέμα φέτας και γενικώς αποφεύγετε τα λευκά τυριά, αντικαταστείστε με ένα φλιτζάνι τριμμένο κασέρι στη βάση της πίτσας.