Για 4 άτομα ()
1. Ρίχνετε σε ένα μπολ το νερό και τη μαγιά και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Προσθέτετε το ελαιόλαδο και σταδιακά το αλεύρι. Ζυμώνετε με τα χέρια σας μέχρι να πάρετε ένα τρυφερό ζυμάρι . Σκεπάζετε με μεμβράνη και αφήνετε το μείγμα να φουσκώσει για 30 λεπτά.
2. Ανακατεύετε τη φουσκωμένη ζύμη με τα αυγά, τη φέτα, κομμένη σε μεγάλα κομμάτια, το πιπέρι και το ελαιόλαδο. Ζυμώνετε καλά για να ενωθούν τα υλικά.
3. Απλώνετε το μείγμα σε τετράγωνο ταψί, μεγέθους τέτοιου ώστε η πίτα να μην ξεπερνά σε πάχος τα 2 εκ. και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.
Μπορείτε να πασπαλίσετε την πίτα με λίγο σουσάμι, λευκό ή μαύρο.