Για 12 άτομα ()
1. Φτιάχνετε τη σάλτσα. Σε ένα μικρό μπολ ρίχνετε το νερό και διαλύετε μέσα το κορν φλάουρ. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το χυμό πορτοκαλιού και όλα τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας και φέρνετε σε βρασμό. Μόλις πάρει βράσει, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και προσθέτετε το μείγμα του κορν φλάουρ και ανακατεύετε καλά μέχρι να πήξει η σάλτσα. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε λίγο αλάτι και πιπέρι και το βούτυρο και ανακατεύετε.
2. Βράζετε το ρύζι σε άφθονο αλατισμένο νερό, μέσα στο οποίο έχετε ρίξει 1 κ.σ. βούτυρο, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Το σουρώνετε, και το μεταφέρετε σε μία φόρμα, την οποία έχετε βουτυρώσει καλά με το υπόλοιπο βούτυρο.
3. Βράζετε το ξύσμα πορτοκαλιού με 4 κ.σ. νερό και τη ζάχαρη μέχρι να καραμελώσει και να ξεπικρύσει.
4. Αναποδογυρίζετε τη φόρμα με το ρύζι σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και ξεφορμάρετε το ρύζι. Περιχύνετε με τη σάλτσα, πασπαλίζετε με το ρόδι και το ξύσμα πορτοκαλιού και σερβίρετε μαζί με τη γαλοπούλα.
Μπορείτε αντι για αστεροειδη γλυκάνισο να αρωματίσετε με κάρδαμο σε σπόρους.