alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

fusili top

Φτιάξτε αυτό τη συνταγή και ξεχάστε για πάντα το πολυφορεμένο και βαρετό πια πράσινο πέστο βασιλικού. Όμορφο, λαμπερό και πανεύκολο πιάτο με ζυμαρικά και πέστο παντζαριού

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΠΑΝΤΑΡΙΟΥ

fusili top

Φτιάξτε αυτό τη συνταγή και ξεχάστε για πάντα το πολυφορεμένο και βαρετό πια πράσινο πέστο βασιλικού. Όμορφο, λαμπερό και πανεύκολο πιάτο με ζυμαρικά και πέστο παντζαριού

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 8€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 1 πακέτο φουζίλι
  • 1 φλιτζάνι ρικότα θρυμματισμένη

Για τη σάλτσα

  • 2 φλιτζάνι πατζάρια ψημένα και κομμένα σε κύβους
  • 1 φλιτζάνι κάσιους ωμά
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 3 κουτ. σουπ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Για το σερβίρισμα

  • 1 κουτ. σουπ. άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. σουπ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ρίχνετε όλα τα υλικά για τη σάλτσα στον κάδο του μίξερ και τα πολτοποιείτε μέχρι να πάρετε μια λεία κρέμα.


2. Βράζετε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στραγγίζετε τα σπαγγέτι σε ένα τρυπητό σκεύος, κρατάτε 1 φλιτζάνι από το νερό και τα επανατοποθετείτε στη κατσαρόλα.


3. Προσθέτετε τη σάλτσα πέστο, το νερό που κρατήσατε και ανακατεύετε απαλά. Σερβίρετε αμέσως πασπαλίζοντας με τη ρικότα, τον άνηθο και τον μαϊντανό.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Αν θέλετε εμπλουτίστε το πιάτο με λίγη τριμμένη παρμεζάνα.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face