Για 4 άτομα ()
1. Βράζετε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Δύο λεπτά πριν από το τέλος του χρόνου μαγειρέματος, προσθέτετε τα σπαράγγια και τον αρακά και συνεχίζετε το βράσιμο. Κατόπιν τα σουρώνετε, αφού πρώτα κρατήσετε 1 φλιτζάνι από το νερό μέσα στο οποίο βράσατε.
2. Ρίχνετε τα σπαγγέτι και τα λαχανικά πάλι στην κατσαρόλα, προσθέτετε το ξύσμα λεμονιού, το τυρί κρέμα και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε λίγο χυμό λεμονιού, ανάλογα με το πόσο όξινο το θέλετε, και λίγο από το νερό που κρατήσατε για να γίνει η σάλτσα πιο ρευστή (περίπου 2 – 3 κουταλιές της σούπας) και ανακατεύετε. Πασπαλίζετε με τις φλούδες παρμεζάνας και σερβίρετε.
Μπορείτε αν χρησιμοποιήσετε ότι τύπο ζυμαρικών θέλετε.