Για 4 άτομα ()
1. Κοσκινίζετε το αλεύρι με το μπεικιν πάουντερ και το αλάτι. Χτυπάτε τους κρόκους και τα ασπράδια των αυγών με το γάλα τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο. Αρχίζετε να ρίχνετε αργά το αλεύρι κουταλιά κουταλιά και ζυμώνετε μέχρι να πάρετε ένα μείγμα αρκετά σφιχτό και ομοιογενές.
2. Με την βοήθεια της μηχανής ανοίγματος φύλλου ανοίγετε λεπτό φύλλο πάχους περίπου ½ εκ., το οποίο θα κόψετε στην συνέχεια με το ειδικό οδοντωτό εργαλείο σε λουρίδες μήκους 17 εκ.. Κόβετε ξανά τις λουρίδες σε μικρά τετράγωνα ή διπλώνετε της σε σχήμα ρολού. Τηγανίζετε αμέσως τις δίπλες σε άφθονο καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
3. Τοποθετείτε τις δίπλες πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν το λάδι τους και τις βουτάτε αμέσως μέσα στο κρύο σιρόπι.
4. Αφήνετε τις δίπλες για μερικά δευτερόλεπτα μέσα στο σιρόπι και τραβάτε με τρυπητή κουτάλα για να τις τοποθετήσετε σε μια πιατέλα. Πασπαλίζετε με άφθονο σουσάμι και την κανέλα.
Δοκιμάστε να τις πασπαλίσετε και με λίγο τριμμένο καρύδι.