Για 6 Δωδεκάδες ()
1. Φτιάχνετε τη ζύμη. Σε ένα μεγάλο μπολ αδειάζετε το αλεύρι και δημιουργείτε με τα χέρια σας μια λακούβα στο κέντρο. Ρίχνετε το ελαιόλαδο, το αυγό, το αλάτι και το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού και ξεκινάτε να ζυμώνετε με τα χέρια σας, μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Προσθέτετε σταδιακά το νερό και συνεχίζετε το ζύμωμα, μέχρι να έχετε μια σχετικά σκληρή ζύμη. Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 20 λεπτά.
2. Φτιάχνετε τη γέμιση. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το μανούρι, το ανθότυρο, τη ζάχαρη, την κανέλα, τις βανίλιες, το γαρίφαλο και τα αυγά ένα - ένα. Ανακατεύετε με έναν αυγοδάρτη μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και να γίνει μια σφιχτή γέμιση.
3. Φτιάχνετε τα λυχναράκια. Χωρίζετε τη ζύμη σε μπάλες μεγέθους πορτοκαλιού, τις βάζετε σε αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας και ανοίγετε με έναν πλάστη την κάθε μπάλα, σε λεπτό φύλλο πάχους 1 εκ. Με ένα κουπ πατ διαμέτρου 9 εκ. κόβετε τη ζύμη σε στρογγυλούς δίσκους. Βάζετε στο κέντρο κάθε δίσκου 1 κουταλιά της σούπας από τη γέμιση. Πιάνετε το δίσκο από τις άκρες, και τον ανασηκώνετε περιμετρικά της γέμισης και «τσιμπάτε» τις άκρες γύρω γύρω, ώστε να γίνουν πλισέ.
4. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις πάνω κάτω. Απλώνετε στο ταψί αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και αραδιάζετε επάνω τα λυχναράκια. Πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη και ψήνετε, στη μεσαία σχάρα του φούρνου, για 20 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Χρησιμοποιήστε, αν βρείτε, το παραδοσιακό τηνιακό τυρί πέτρωμα. Είναι καλύτερα να ανοίξετε το φύλλο με τη μηχανή για να είναι πολύ λεπτό.