Για 10 άτομα ()
1. Σε ένα μπολ «σπάτε» το ανθότυρο σε μικρά κομμάτια, προσθέτετε το μέλι, την ζάχαρη, τα αυγά, την κανέλα και δουλεύετε το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και να γίνει μια αφράτη ζύμη.
2. Παίρνετε ένα στρογγυλό πυρέξ, το βουτυρώνετε πολύ καλά και πασπαλίζετε την βάση του το αλεύρι ή τη φρυγανιά.
3. Ρίχνετε το μείγμα, στρώνετε την επιφάνειά του με μια σπάτουλα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
4. Όταν την βγάλετε από τον φούρνο την αφήνετε να κρυώσει λίγο την περιχύνετε με το μέλι και πασπαλίζετε με κανέλα. Τρώγεται χλιαρή ή κρύα.
Εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε τυρί κατίκι μαζί με το ανθότυρο. Μπορείτε να ετοιμάσετε μια λεπτή βάση από τριμμένο μπισκότο και πάνω της να ρίξετε την γέμιση των τυριών.