Για 6 άτομα ()
1. Παίρνουμε πεπονάκι μικρό, μακρόστενο, το κόβουμε λίγο από πάνω και το αδειάζουμε καταρχήν από τους σπόρους και λίγο από την ψίχα.
2. Διαλύομαι τα φακελάκια ζελέ σε δύο ποτήρια βραστό νερό μέχρι να διαλυθεί η σκόνη και προσθέτουμε 2 ποτήρια κρύο νερό ή χυμό φρούτων.
3. Γεμίζουμε το πεπόνι με το ζελέ φράουλας, με φρούτα εποχής, καθώς και με την ψίχα του πεπονιού ψιλοκομμένη.
4. Το τοποθετούμε όρθιο στο ψυγείο για 3-4 ώρες και όταν έχει παγώσει καλά ο ζελές, το σερβίρουμε σε φέτες στρογγυλές δύο εκατοστά πάχος και συνοδεύουμε με φρούτα εποχής και πάγο.
Mπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια άλλη γεύση ζελέ και φρούτα της αρεσκείας σας