Για 2 Δωδεκάδες ()
1. Φτιάχνετε την ζύμη. Βάζετε στον κάδο του μίξερ το νερό, το γάλα, το αυγό, τη ζάχαρη, τη μαγιά, το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύετε σε μέτρια ταχύτητα με τον γάντζο μέχρι να ομογενοποιηθούν και στην συνέχεια ρίχνετε το σκληρό αλεύρι, το μαλακό αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να έχετε μία λεία και ομοιογενή ζύμη. Πλάθετε τη ζύμη σε μπάλα, την βάζετε σε ένα λαδωμένο μπολ.
2. Σκεπάζετε με διάφανη μεμβράνη και με μια πετσέτα από πάνω και το αφήνετε σε ένα ζεστό μέρος για περίπου 20-25' μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος της.
3. Βάζετε το ηλιέλαιο σε μια βαθιά κατσαρόλα και την τοποθετείτε σε δυνατή φωτιά και το αφήνετε να ζεσταθεί καλά. Κόβετε με κουπάτ ή με τη βοήθεια 2 φλιτζανιών δαχτυλίδια ζύμης και τα ρίχνετε στο καυτό λάδι. Επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι να τελειώσει όλη την ζύμη. Τηγανίζετε για περίπου 5' μέχρι να ροδίσουν γυρνώντας με μια τρυπητή κουτάλα. Στρώνετε σε μια πιατέλα χαρτί κουζίνας και τοποθετείτε τα ντόνατς να στραγγίσουν.
4. Φτιάχνετε το γλάσο. Βάζετε σε ένα κατσαρολάκι το μέλι, το νερό και την κανέλα σκόνη, σε μέτρια φωτιά και ανακατεύετε με έναν αυγοδάρτη μέχρι να βράσει για 3-4 λεπτά.
5. Παίρνετε ένα ένα τα ντόνατς τα βυθίζετε στο γλάσο και τα αραδιάζετε σε μια πιατέλα. Ρίχνετε το υπόλοιπο γλάσο σε ένα μπολ και σερβίρετε.
Αν θέλετε μπορείτε να κυλίσετε τα ντόνατς μετά από το γλάσο σε σουσάμι και καρύδι τριμμένο.