Για 2 Δωδεκάδες ()
1. Γεμίζετε μια κατσαρόλα με νερό κατά τα 2/3 και την βάζετε να βράσει. Εφαρμόζετε στο χείλος της ένα μεταλλικό μπολ ίδιας διαμέτρου, το οποίο δεν πρέπει να ακουμπά στο νερό. Ρίχνετε στο μπολ τη σοκολάτα, το βούτυρο και το μέλι και ανακατεύετε με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να λιώσουν.
2. Προσθέτετε τα δημητριακά, τα φιστίκια και τα κερασάκια και ανακατεύετε. Στρώνετε μια τετράγωνη φόρμα με αντικολλητικό χαρτί αδειάζετε το μείγμα, το τοποθετείτε στο ψυγείο 4-5 ώρες στο ψυγείο. Κόβετε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια και σερβίρετε.
Μπορείτε να αντιαταστήσετε τα φιστίκια με καρύδια και τα κερασάκια με γκράνμπερις.