Για 3 Δωδεκάδες ()
1. Φτιάχνετε τα σοκολατάκια. Γεμίζετε μια κατσαρόλα με νερό κατά τα 2/3 και την βάζετε να βράσει. Εφαρμόζετε στο χείλος της ένα μεταλλικό μπολ ίδιας διαμέτρου, το οποίο δεν πρέπει να ακουμπά στο νερό. Ρίχνετε στο μπολ τη σοκολάτα και ανακατεύετε με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να λιώσει.
2. Αδειάζετε την σοκολάτα σε έναν πάγκο εργασίας στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και την απλώνετε ώστε να μην ξεπερνά το 1 εκ. σε ύψος. Αραδιάζετε την επιφάνειά της τα φιστίκια και πιέζετε ελαφρά με το χέρι σας να κολλήσουν στη σοκολάτα.
3. Αφήστε τη σοκολάτα να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί για περίπου 1 ώρα καις τη συνέχεια τη σπάτε σε ακανόνιστα κομμάτια.
Μπορείτε να αρωματίσετε και με λίγο καρδάμωμο.