Για 8 κομμάτια ()
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C στον αέρα.
2. Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε το γάλα και το ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά.
3. Όταν ζεσταθεί καλά και δούμε τις πρώτες φουσκάλες σημαίνει ότι είναι έτοιμο.
4. Δεν θέλουμε να βράσει.
5. Αφαιρείτε από τη φωτιά, ανακατεύετε καλά και το αφήνετε στην άκρη.
6. Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι το σιμιγδάλι, το κορνφλάουρ, τα αυγά, και το ξύσμα και φτιάχνετε μια πάστα.
7. Σε αυτήν προσθέτετε ένα φλιτζάνι από το γάλα που έχει ζεσταθεί και ανακατεύετε με ένα σύρμα ώστε να αυξηθεί η θερμοκρασία του και όλο μαζί μετά το ρίχνετε πίσω στην κατσαρόλα με το γάλα και ανακατεύετε καλά.
8. Επιστρέφετε την κατσαρόλα στη φωτιά και ανακατεύετε συνέχεια με το σύρμα με υπομονή μέχρι να πήξει η κρέμα.
9. Προσοχή, σε χαμηλή φωτιά γιατί η κρέμα αρπάζει εύκολα και δεν θέλουμε να καεί.
10. Όταν πήξει η κρέμα αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε το παγωμένο βούτυρο και τη σοκολάτα κομμένα σε κυβάκια. Ανακατεύετε απαλά.
11. Όταν ενσωματωθεί στο μείγμα μας ρίχνουμε και το μέλι και ομογενοποιούμε καλά.
12. Βουτυρώνετε και πασπαλίζετε με σιμιγδάλι ψιλό ένα στρογγυλό πυρίμαχο σκεύος, διαμέτρου 27 εκ. απλώνετε 7-8 φύλλα κρούστας ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ βουτυρωμένα, έτσι ώστε να εξέχουν από τις άκρες και ρίχνετε το μείγμα μέσα. Σκεπάζετε με τα φύλλα που εξέχουν.
13. Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ρίχνετε το μείγμα αυτό πάνω από την κρέμα να πάει σε όλη την επιφάνεια.
14. Ψήνετε για 40-45 λεπτά.
15. Αφήνετε να κρυώσει πολύ καλά πάνω σε σχάρα, κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε πασπαλίζοντας με άχνη και κανέλα.
Αρωματίστε αν θέλετε με βανίλια αντί για κανέλα.