Για 4 άτομα ()
1. Γεμίζετε μια μεσαία κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση. Εφαρμόζετε στο χείλος της ένα μεταλλικό μπολ ίδιου μεγέθους, και λιώνετε μέσα στο μπολ τα κομμάτια κουβερτούρας.
2. Προσθέτετε το βούτυρο, το μέλι και το ρούμι και αφήνετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Ανακατεύετε με μια σπάτουλα σιλικόνης έτσι ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
3. Σπάτε τα μπισκότα σε κομμάτια και τα ρίχνετε μέσα στο μείγμα σοκολάτας. Προσθέτετε τα mash mallows και τα δημητριακά και ανακατεύετε.
4. Ντύνετε με ένα φύλλο αντικολλητικό χαρτί ένα παραλληλόγραμμο ταψί και αδειάζετε ομοιόμορφα το μείγμα.
5. Βάζετε το γλυκό για 4-5 ώρες στο ψυγείο. Κόβετε σε μερίδες και σερβίρετε.
Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε ξηρούς καρπούς όπως φουντούκια ή καρύδια.