Για 4 άτομα ()
1. Κόβετε τη κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και τα βάζετε σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους. Βράζετε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι και περιχύνετε με αυτό τη κουβερτούρα. Περιμένετε για 1' και το ανακατεύετε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
2. Στη συνέχεια, ενσωματώνετε το γιαούρτι και το βύσσινο ανακατεύοντας απαλά με μια μαρίς. Μοιράζετε τη μους σε ποτήρια και την αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου. Γαρνίρετε με λίγο βύσσινο και σερβίρετε.
Αρωματίστε με λίγη μαστίχα Χίου σε σκόνη ή μερικές σταγόνες πικραμύγδαλο.