Για 2 Δωδεκάδες ()
1. Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος μαζί με το φακελάκι τσαγιού λουίζας, στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε ένα κατσαρολάκι. Προσέχετε να μην ξεπεράσετε τα 5'-6'. Η διαδικασία αυτή αρωματισμού της κρέμας γάλακτος, εφόσον υπάρχει χρόνος μπορεί να γίνει από την προηγούμενη μέρα, αφήνοντας την κρέμα γάλακτος με το αρωματικό της επιλογής σας στο ψυγείο.
2. Λιώνετε τις σοκολάτες, σουρώνετε τη κρέμα γάλακτος και την αναμειγνύετε την με τη λιωμένη κουβερτούρα. Ανακατεύετε προσέχοντας να μην παίρνει αέρα το μείγμα μας. Στη συνέχεια, προσθέτετε το βούτυρο σταδιακά ανακατεύοντας, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα σας.
3. Το βάζετε στο ψυγείο για να κρυώσει και να μπορέσετε να το πλάσετε τρουφάκια. Ιδανικά το αφήνετε όλη νύχτα (για 10-12 ώρες), ώστε να κρυώσει καλά και να μπορέσετε να το πλάσετε. Με ένα κουτάλι «κόβετε» την ποσότητα που θέλετε για να πλάσετε τις τρούφες. Ρολάρετε τις τρούφες πρώτα στα χέρια σας για να πάρουν σχήμα, και ύστερα στο κακάο. Σερβίρετε σε πιατέλα.
Οι τρούφες διατηρούνται στο ψυγείο για 1 μήνα. Αφήνετε 30 λεπτά εκτός ψυγείου πριν σερβίρετε. Χρησιμοποιείστε οποιοδήποτε τσάι ή βότανο με δυνατό άρωμα όπως earl grey, γιασεμί ή τριαντάφυλλο.