Για 8 άτομα ()
1. Απλώνετε το φύλλο σε μια λεία επιφάνεια και με τη βοήθεια ενός πινέλου το βουτυρώνετε πολύ καλά. Απλώνετε επάνω με ένα κουτάλι μπόλικη μαρμελάδα βερίκοκο. Στη συνέχεια το τυλίγετε σε ρολό, όχι πολύ σφιχτό και μετά σε σαλίγκαρο. Με αυτόν τον τρόπο τυλίγματος φτιάχνετε ένα «τριαντάφυλλο». Με τον ίδιο τρόπο τυλίγετε και τα υπόλοιπα φύλλα.
2. Αραδιάζετε τα φύλλα το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα καλά βουτυρωμένο ταψί. Ψήνετε τα φύλλα σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς 30 λεπτά.
3. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα, μια κουταλιά της σούπας μαρμέλαδα βερίκοκο και το νερό. Ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί το γάλα. Όταν τα φύλλα θα έχουν ροδίσει, τα περιχύνετε με το μείγμα του ζαχαρούχου γάλακτος.
4. Ψήνετε την τάρτα άλλα 15 λεπτά στην ίδια θερμοκρασία, μέχρι το γάλα να απορροφηθεί από τα μεσαία φύλλα και τα επάνω φύλλα γίνουν ροδοκόκκινα και τραγανά. Βγάζετε την τάρτα από το φούρνο και πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη και κανέλα. Σερβίρεται χλιαρή ή κρύα.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μια μαρμελάδα ροδάκινο