Για 6 άτομα ()
1. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη και το αλάτι μέχρι να αφρατέψουν. Σε ένα μικρό μπολ σπάτε το αυγό και το χτυπάτε ελαφρά και το προσθέτετε στο μείγμα του βουτύρου. Με τον γάντζο του μίξερ συνεχίζετε το χτύπημα και ρίχνετε σιγά σιγά το αλεύρι. Μόλις η ζύμη ενωθεί σε μπάλα σταματάτε το χτύπημα.
2. Μεταφέρετε τη ζύμη σε ένα πάγκο και την βάζετε σε ανάμεσα σε δύο αντικολλητικά χαρτιά. Ανοίγετε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο και κόβετε 6 κύκλους. Βάζετε τα φύλλα της ζύμης μικρές ταρτιέρες και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 14 λεπτά. βγάζετε από το φούρνο και αφήνετε τα ταρτάκια να κρυώσουν.
3. Ζεσταίνετε σε ένα κατσαρολάκι την μαρμελάδα με το κονιακ για 2-3 λεπτα. Μόλις κρυώσουν τα ταρτακια γεμίζετε το κάθε ένα με μια κουταλιά μαρμελάδα και αφήνετε να στεγνώσουν για 20 λεπτά. Ακουμπάτε περιμετρικά τα κερασάκια και μισό βερίκοκο στο κέντρο. Σερβίρετε τα ταρτάκια κρύα.
Κρατήστε ένα κομμάτι ζύμη και τρύψτε την σε μια λαδόκολα, ψήστε για 12 λεπτά στον φούρνο στους 180 βαθμούς αφήστε το να κρυώσει και τρίψτε το με τα δαχτυλά σας. Μετα ψύχουλα της ζύμης γαρνίρετε τα ταρτάκια περιμετρικα. Τα ταρτάκια διατηρούνται εκτός ψυγείου για 5-6 ημέρες και εντός ψυγείου για 20 (όταν τα βγάλετε από το ψυγείο καλά είναι να τα αφήσετε για μισή ώρα να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου)