Για 10 άτομα ()
1. Πλένετε τα αυγά, τα οποία έχετε κρατήσει εκτός ψυγείου για αρκετή ώρα. Τα βάζετε σε βαθιά κατσαρόλα με μπόλικο νερό και προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά.
2. Πριν τα αυγά πάρουν βράση, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στο ελάχιστο και τα αφήνετε να σιγοβράσουν επί 8 ώρες. Παίρνουν ένα χρώμα καφεκίτρινο και αποκτούν πολύ ωραία γεύση.
Το πόσο έντονο είναι το χρώμα των αυγών εξαρτάται από την ποσότητα των κρεμμυδόφυλλων που θα βάλετε. Για πιο λαμπερό χρώμα περάστε να αυγά με ένα ελαφρώς λαδωμένο πανί.