Για 4 άτομα ()
1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε τη μαργαρίνη και σοτάρετε το σπανάκι για 5 λεπτά. Προσθέτετε τη γαλοπούλα και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 2 λεπτά. Σε ένα μπολ χτυπάτε με το σύρμα τα αυγά με το γιαούρτι, τη γραβιέρα, αλάτι και πιπέρι. Ρίχνετε το μείγμα των αυγών στο τηγάνι με το σπανάκι και τη γαλοπούλα, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και σκεπάζετε το τηγάνι με το καπάκι του.
2. Μαγειρεύετε την ομελέτα μέχρι να πάρει ένα ωραίο ρόδινο χρώμα από την κάτω πλευρά περίπου 5 λεπτά. Με τη βοήθεια μιας σπάτουλας ή ενός πιάτου γυρίζετε την ομελέτα και την αφήνετε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά περίπου 5 λεπτά. Μεταφέρετε την ομελέτα σε μια πιατέλα και σερβίρετε ζεστή.
Αν χρησιμοποιήσετε κατεψυγμένο σπανάκι θα πρέπει να το στραγγίσετε πάρα πολύ καλά.