Αυτά τα κεμπάπ έχουν 6 διαφορετικά μπαχαρικά. Την πρώτη φορά που τα μύρισα ήξερα πως έπρεπε να βρω τη συνταγή. Είναι τέλεια! Σερβίρετέ τα με γιαούρτι, αραβική πίτα ή πίτα για σουβλάκι, μαρούλι, ντομάτα και αγγούρι
ΚΟΦΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ
Αυτά τα κεμπάπ έχουν 6 διαφορετικά μπαχαρικά. Την πρώτη φορά που τα μύρισα ήξερα πως έπρεπε να βρω τη συνταγή. Είναι τέλεια! Σερβίρετέ τα με γιαούρτι, αραβική πίτα ή πίτα για σουβλάκι, μαρούλι, ντομάτα και αγγούρι
Χρόνος προετοιμασίας:
10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος:
10 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
15 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ανακατεύετε το κρεμμύδι με το σκόρδο και τα μπαχαρικά και τα αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου για 15 λεπτά.
2. Προσθέτετε τους κιμάδες και τον μαϊντανό και ζυμώνετε καλά. Πλάθετε τη ζύμη σε 15 μακρόστενα κεμπάπ και τα περνάτε σε σουβλάκια
3. Ετοιμάζετε τη φωτιά στην ψησταριά και τοποθετείτε τη σχάρα 10-15 εκ πάνω από τη φωτιά. Τοποθετείτε τα κόφτα στην σχάρα για ψήσιμο, γυρίζοντας ανάλογα με τις ανάγκες, έως ότου ροδίσουν ομοιόμορφα, περίπου 8 λεπτά.
ΧΡΗΣΙΜΟ
Ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να σας κόψει αρνίσιο κιμά από μπούτι που έχει λιγότερο λίπος
ΣΧΟΛΙΑ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.