Για 4 άτομα ()
1. Βράστε σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 5-7 τα σέσκουλα, τα αντίδια και τους τσόχους.
2. Τραβήξτε με τρυπητή κουτάλα και αφήστε τα να στραγγίσουν τα υγρά τους.
3. Σε μια δεύτερη κατσαρόλα σοτάρετε τα πράσα, με το σκόρδο για μερικά λεπτά.
4. Προσθέστε τον δυόσμο, τον άνηθο ,την καυκαλίδα και τις πατάτες.
5. Συνεχίστε το σοτάρισμα των λαχανικών για 5 λεπτά ακόμα και προσθέστε τα υπόλοιπα χόρτα μαζί με ένα φλιτζάνι ζωμό , τον οποίο έχετε κρατήσει από το βράσιμο τους.
6. Ρίχνετε και τα μπαχαρικά, ανακατεύετε, σκεπάζετε με το καπάκι και σιγοβράζετε για 30 λεπτά.
7. Σερβίρετε το τσιγαρέλι ζεστό πασπαλισμένο με άφθονο πιπέρι.
Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας και αναμίξτε και άλλα χόρτα εκτός από αυτά που σας προτείνω.
Να έχετε όμως υπόψη σας ότι στη συγκεκριμένη συνταγή είναι απαραίτητα ο τσόχος, το σέσκουλο ή το σπανάκι και το πράσο.