Για 6 άτομα ()
1. Πλένετε και καθαρίζετε το αρνί από το λίπος του, και με ένα κοφτερό μαχαίρι ανοίγετε μικρές τρυπούλες. Φτιάχνετε ένα μείγμα από λιωμένο σκόρδο, δεντρολίβανο,ξύσμα λεμονιού και ελαιόλαδο. Τυλίγεται το αρνί με το μείγμα και κομμάτια κεφαλοτύρι.
2. Αλατοπιπερώνετε το κρέας γύρω-γύρω, το αλείφετε με το βούτυρο και το τυλίγετε σε διπλή χοντρή λαδόκολλα καις τη συνέχεια το δένετε καλά.
3. Ψήνετε το μπούτι σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα, στη συνέχεια χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στους 180 και ψήνετε για ακόμα 2 ώρες.
Μπορείτε αν θέλετε μέσα στη λαδόκολλα να βάλετε και ολόκληρες μικρές πατατούλες μαζί με φέτες ντομάτας.