Για 4 άτομα ()
1. Κόβετε τα ντοματίνια στη μέση και τα ρίχνετε σε ένα μπολ. Προσθέτετε αλάτι και τα πιέζετε ελαφρά με τα χέρια σας. Προσθέτετε το ξίδι, το ελαιόλαδο και το σκόρδο και ανακατεύετε καλά. Σκεπάζετε το μπολ και αφήνετε τη σάλτσα να μαριναριστεί μέχρι να φτιάξετε τα μακαρόνια.
2. Βράζετε το σπαγγέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα σουρώνετε και τα ρίχνετε στο μπολ με τα ντοματίνια. Ανακατεύετε καλά πασπαλίζετε με τη φέτα και σερβίρετε, αφού γαρνίρετε με το βασιλικό.
Μπορείτε να αντικαταστείσετε το βασιλικό με φρέσκο δυόσμο ή ρίγανη.