Για 4 άτομα ()
1. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία. Προσθέτετε το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσει αλλά όχι να ροδίσει, για περίπου 1-2 λεπτά. Προσθέτετε τις γαρίδες, το τσίλι σκόνη και συνεχίζετε το σοτάρισμα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι οι γαρίδες να πάρουν ένα ζωηρό πορτοκαλί χρώμα, περίπου 2 λεπτά.
2. Στη συνέχεια αυξάνετε τη θερμοκρασία, και σβήνετε με το κρασί. Συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι το μεγαλύτερο μέρος των υγρών να εξατμιστούν. Αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά αλατωπιπερώνετε, πασπαλίζετε με το μαϊντανό και τις φέτες τσίλι και σερβίρετε ζεστό.
Αντί για κρασί μπορείτε να σβήσετε τις γαρίδες με φρέσκο χυμό λεμονιού ή ακόμα καλύτερα λάιμ