Για 10 άτομα ()
1. Ανοίγετε τα φύλλα της σφολιάτας και τα τοποθετείτε σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Τα σκεπάζετε με ένα δεύτερο κομμάτι αντικολλητικό χαρτί και από πάνω τοποθετείτε ένα ακόμα ταψί. Αυτό θα κρατήσει τα φύλλα επίπεδα και δεν θα φουσκώσουν ανομοιόμορφα. Ψήνετε σε προθέρμασμενο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά. Αφαιρείτε το δεύτερο ταψί και συνεχίζετε το ψήσιμο για ακόμα 15 λεπτά. Αποσύρετε από το φούρνο και μεταφέρετε με προσοχή τα φύλλα σφολιάτας σε μια σχάρα να κρυώσουν εντελώς.
2. Εν τω μεταξύ φτιάχνετε την κρέμα. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το γάλα, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το αλάτι, το κορν φλάουρ και τους κρόκους και χτυπάτε ελαφρά με έναν αυγοδάρτη μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Τοποθετείτε την κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι το μείγμα να πάρει βράσει. Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και ανακατεύετε συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να πήξει η κρέμα. Αποσύρετε από τη φωτιά και μεταφέρετε την κρέμα σε ενα μπολ που έχετε τοποθετείσει μέσα σε ένα μεγαλύτερο μπολ γεμάτο παγάκια. Ανακατεύετε την κρέμα μέχρι να κρυώσει.
3. Σε μια πιατέλα τοποθετείτε το 1 φύλλο σφολιάτας και από πάνω απλώνετε ομοιόμορφα την κρέμα. Σκεπάζετε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτα. Πασπαλίζετε με την άχνη ζάχαρη, κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.
Μπορείτε να το εμπλουτίσετε με αμύγδαλο καβουρντισμένο ή με φράουλες.